Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Η πισίνα στην τουριστική επιχείρηση είναι πελατειακή ατραξιόν και δείχνει ένα ανώτερο επίπεδο παροχής τουριστικών υπηρεσιών. Αυτό ισχύει όμως στην πολύ καλά οργανωμένη και ασφαλή πισίνα. Θέματα ποιότητας και ασφάλειας που τυχόν αντιμετωπίζουν οι λουόμενοι σε μία ακτή δεν είναι άμεσα αντιληπτό ποια πρόσωπα δείχνουν οι ευθύνες, δηλαδή σε ποιούς θα απαγγελθούν τυχόν μηνύσεις. Όταν όμως συμβεί αυτό σε μία πισίνα τότε όλοι δείχνουν αυτόν που την εκμεταλλεύεται (ιδιοκτήτη ή επιχειρηματία). Ποιες είναι λοιπόν οι ελάχιστες απαιτήσεις που θα πρέπει να πληρεί η πισίνα της τουριστικής επιχείρησης;

Τουριστική πισίνα

Απαιτούμενα κριτήρια πισίνας

Η λειτουργικότητα της πισίνας είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το νερό, τον ανθρώπινο παράγοντα που την χρησιμοποιεί και τις συνοδευτικές εγκαταστάσεις που επιβάλλεται να υπάρχουν στην περιμετρική της επιφάνεια, λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο ιδιοκτήτης - επιχειρηματίας δηλαδή, με την βοήθεια του κατάλληλου τεχνικού, οφείλει να τσεκάρει τις υγειονομικές απαιτήσεις και να:

Οι αναλυτικές απαιτήσεις συνεχίζονται πιο κάτω...

Είσαι απλός επισκέπτης. Η συνέχεια του περιεχομένου, με όλες του τις λεπτομέρειες και πληροφορίες, είναι διαθέσιμη μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες του Ενημερωτικού Δελτίου. Αν είσαι ήδη χρήστης παρακαλούμε κάνε εισαγωγή στο σύστημα εδώ: Είσοδος

Εμείς, ως τεχνικό γραφείο παροχής υπηρεσιών μηχανικού και υγιεινολόγου μηχανικού, αναλαμβάνουμε:

  • την τακτοποίηση της πισίνας αν υπάρχουν αυθαιρεσίες
  • την σύνταξη τεχνικής και υγειονομικής επάρκειας της πισίνας
  • την γνωστοποίηση λειτουργίας της πισίνας σου

Διάβασε επίσης:

 

Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών άνω των 18 ετών στους τομείς μελέτη - σχεδιασμό - αδειοδότηση - προγραμματισμό - κατασκευή - λειτουργία - συντήρηση εγκαταστάσεων του πόσιμου νερού, του νερού άρδευσης, των αστικών - βιομηχανικών λυμάτων, της ενέργειας και διαχείρισης τεχνολογικών συστημάτων ποιότητας. Οι ανάγκες των ανθρώπων σε νερό - αποχέτευση - ενέργεια - υποδομές - τεχνολογία, υπηρεσίες και προϊόντα, τα προβλήματα που εμφανίζονται σε κάθε προσπάθεια ικανοποίησής τους, ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο νομοθέτης τις καταστάσεις αυτές, έγιναν για εμάς όραμα - στόχος και μονόδρομος για να αναπτύξουμε τις βέλτιστες πρακτικές λύσεις για την επίλυσή τους. Αποστολή της Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος είναι η δημιουργία πελατών, οπαδών της, βαθειά ικανοποιημένων, που θέλουν να κάνουν τα σωστά πράγματα με την δική μας συνεργασία.

 

Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος
Chatziliontos I. Christodoulos
Dipl. Chemical Engineer
Msc Environmental Design of Infrastructure Works
TEE - No 83488 | SEPE 330512/2017
YPEXODE - No 26837 - MELETES 18-A & 27-A
GGET - No 14856/95711/08-06-17
YPEN/ENEP. - No 16109 | YPEN/ENEL - No 553
Accommodations Internal Auditor - RCN 6035/2016
ISO 9001 Internal Auditor - RCN 6065/2016
Pitsouli 1, TK 63080, Nea Kallikrateia, Chalkidiki, Greece
mob +30-6983759514, tel 2399022359, fax 2371200937
hatziliontos (papaki) hotmail (teleia) com
Follow us 
 facebook  twitter  linkedin  googleplus  pinterest  youtube  twitter