Κοινοποίησε

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Κατασκευή ιστότοπου μίας σελίδας για ξενοδοχεία - ενοικιαζόμενα. Περιλαμβάνει:

1. Σελίδα τύπου responsive κατάλληλη για απεικόνιση σε όλα τα μεγέθη οθόνης (pc, laptop, tablet, mobile)
2. Κατακόρυφη μπάρα πλοήγησης, η οποία παραμένει εμφανής στα αριστερά της οθόνης κατά την κύλιση της σελίδας προς τα πάνω ή προς τα κάτω.
3. Η κατακόρυφη μπάρα πλοήγησης περιέχει υπό μορφή συνδέσμων όλους τους τομείς ενδιαφέροντος της επιχείρησης (δωμάτια, τιμοκατάλογος, παρουσίαση τοπικών δραστηριοτήτων, στοιχεία επικοινωνίας).
4. Ο χρήστης μπορεί να μεταβεί σε κάθε τομέα κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο της κατακόρυφης μπάρας πλοήγησης.
5. Στην κορυφή της σελίδας εμφανίζεται το λογότυπο ή/και η επωνυμία της επιχείρησης μαζί με ένα βίντεο μικρής διάρκειας (πχ το κύμα να σκάει στην αμμουδιά).
6. Στο τέρμα της σελίδας εμφανίζονται τα στοιχεία επικοινωνίας της επιχείρησης, οι σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ο χάρτης ανεύρεσης της επιχείρησης και μία αυτοματοποιημένη φόρμα ερωτημάτων - παραπόνων με email.
7. Στον τομέα των δωματίων παρατίθενται 2 είδη δωματίων (το στάνταρ και το οικονομικό) με επιλεγμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα που παίζουν σε μορφή καρουσέλ και συνοπτικές πληροφορίες παροχής υπηρεσιών.
8. Στον τομέα της αρθρογραφίας δίνονται άρθρα με ιστορικά στοιχεία για την περιοχή που είναι εγκατεστημένη η επιχείρηση καθώς και δραστηριότητες χρήσιμες στον επισκέπτη (φαρμακεία, συγκοινωνίες, ψυχαγωγία κλπ) ή πληροφορίες για σημεία αρχαιολογικού ενδιαφέροντος ή άλλα αξιοθέατα - δραστηριότητες που πιθανώς ήθελε ο επισκέπτης να πάει να δει.
9. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα δίνονται από τον πελάτη για ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα.
10. Η ιστοσελίδα παραδίδεται σε δίγλωσση έκδοση (ελληνικά, αγγλικά). Στο κόστος της αρχικής κατασκευής περιλαμβάνεται και το κόστος κατοχύρωσης domain name για 1 χρόνο και η φιλοξενία της ιστοσελίδας σε web server για 1 χρόνο. Από τον 2ο χρόνο και μετά ο πελάτης θα χρεώνεται μόνο το κόστος κατοχύρωσης και φιλοξενίας.

  • Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο tel +30-2399-022359, fax +30-2371-200937, hatziliontos @ hotmail.com για ενημέρωση. Η επιχείρησή μας Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Χριστόδουλος μελετά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνει πάντα ό,τι είναι καλύτερο για την επενδυτική επιχείρηση, τον οργανισμό ή τον ιδιώτη.
  • Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών άνω των 17 ετών στους τομείς μελέτη - σχεδιασμό - αδειοδότηση - προγραμματισμό - κατασκευή - λειτουργία - συντήρηση εγκαταστάσεων του πόσιμου νερού, του νερού άρδευσης, των αστικών - βιομηχανικών λυμάτων, της ενέργειας και διαχείρισης τεχνολογικών συστημάτων ποιότητας.
  • Οι ανάγκες των ανθρώπων σε νερό - αποχέτευση - ενέργεια - υποδομές - τεχνολογία, τα προβλήματα που εμφανίζονται σε κάθε προσπάθεια ικανοποίησής τους, ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο νομοθέτης τις καταστάσεις αυτές έγιναν για εμάς στόχος και μονόδρομος για να αναπτύξουμε τις βέλτιστες πρακτικές λύσεις για την επίλυσή τους και να κερδίσουμε την ικανοποίηση και εμπιστοσύνη του πελάτη.

 

Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος
Chatziliontos I. Christodoulos
Dipl. Chemical Engineer
Msc Environmental Design of Infrastructure Works
Registry of TEE - No 83488
Registry of YPEXODE - No 39718 - MEK A
Registry of YPEXODE - No 30309 - MEΕΠ Α1
Registry of ENEP - No 16109
Accommodations Internal Auditor - RCN 6035/2016
ISO 9001 Internal Auditor - RCN 6065/2016
Pitsouli 1, TK 63080, Nea Kallikrateia, Chalkidiki, Greece
tel 2399022359, fax 2371200937
email hatziliontos @ hotmail.com | kemioteko @ hotmail.com