Σύστημα αμοιβών ΤΕΕ
- Πληροφοριακά Στοιχεία
- Γράφτηκε από τον/την Administrator
- Κατηγορία: Εργαλεία
- Εμφανίσεις: 6988
Μελέτες τοπογραφικές, Μελέτες οικοδομικής άδειας, Μελέτες βιομηχανικών, υγειονομικών, περιβαλλοντικών εγκαταστάσεων, τηλ +302399-022359, (πολιτική δεδομένων, επικοινωνίας)
Μελέτη πισίνας / κολυμβητικής δεξαμενής - Οι πισίνες είναι χημικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα ΠΔ 274/97. Για την λειτουργία της πισίνας απαιτείται υγειονολογική - χημικοτεχνική μελέτη και κανονισμός λειτουργίας - ασφαλείας. Η άδεια λειτουργίας εκδίδεται με διαδικασίες γνωστοποίησης.
Μελέτη προστασίας δεδομένων πελατών (GDPR) - Στις 25-05-2018 τίθεται σε εφαρμογή ο νέος ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας δεδομένων (GDPR), σύμφωνα με τον οποίο όλες οι επιχειρήσεις με Ευρωπαίους πελάτες (περιλαμβανομένων και των Ελλήνων) θα πρέπει να μπορούν να αποδείξουν, με την αναλογούσα μελέτη προστασίας δεδομένων, ότι συμμορφώνονται με τις νέες απαιτήσεις
Υγρά απόβλητα παραγωγής καλλυντικών - Υπολογισμός χημικά απαιτούμενου οξυγόνου - .Τα υγρά απόβλητα από την παραγωγή καλλυντικών ελέγχονται ως προς τις απαιτήσεις επεξεργασίας μέσα από ειδική μελέτη επεξεργασίας και διάθεσης πριν την σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης.
Ερωτηματολόγιο ΕΟΦ για καλλυντικά - .Ο σχεδιασμός και η λειτουργία ενός εργαστηρίου ή βιομηχανίας καλλυντικών υπάγεται στο πρότυπο GMP Καλής Παρασκευαστικής Πρακτικής και ρυθμίζεται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1223/2009.
Νομιμοποίηση γεώτρησης - Όλες οι μεταβιβάσεις ακινήτων, στα οποία υπάρχει γεώτρηση, εκτελούνται κατόπιν νομιμοποίησης της γεώτρησης. Για να προχωρήσει η συμβολαιογραφική πράξη θα πρέπει να έχει εκδοθεί κωδικός ΕΜΣΥ ενεργού ή ανενεργού σημείου υδροληψίας
Συλλογή και μεταφορά λιπαντικών - ορυκτέλαιων Η δραστηριότητα συλλογής και μεταφοράς επικίνδυνων χρησιμοποιημένων ορυκτέλαιων - λιπαντικών ασκείται μετά από την έκδοση άδειας επικινδύνων. Η άδεια εκδίδεται μετά από την έγκριση της σχετικής περιβαλλοντικής μελέτης οργάνωσης του δικτύου συλλογής και μεταφοράς και της ασφάλισης περιβαλλοντικής ευθύνης.
Ανελκυστήρες προσώπων - .Η λειτουργία παλιών ανελκυστήρων χωρίς στοιχεία νομιμότητας επιτρέπεται μετά από σύνταξη μελέτης - σχεδιων ανελκυστήρα, συντήρησης, πιστοποίησης και έκδοσης βεβαίωσης καταχώρησης στην αρμόδια υπηρεσία.
Κτηματολόγιο - .Η υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο ξεκίνησε, ένας τρόπος για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία είναι να υποβληθεί η δήλωση ηλεκτρονικά μέσω ίντερνετ.
Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία - Υφιστάμενες επιχειρήσεις εκπαιδευτήριων, χώρων συνάθροισης κοινού, γραφείων και εμπορικών καταστημάτων οφείλουν να επανακαθορίσουν μέτρα και μέσα πυροπροστασίας σύμφωνα με τις νέες διατάξεις (ΠΥΔ 16/15, 3/15, 17/16 & /17).
Συλλογή - μεταφορά και επεξεργασία ζωικών υποπροϊόντων - Η διαχείριση ζωικών υποπροϊόντων διέπεται από τον Κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1069/2009 και αρμόδιες είναι οι κτηνιατρικές υπηρεσίες. Τα αδρανοποιημένα ζωικά υποπροϊόντα θεωρούνται μη επικίνδυνα απόβλητα και περιλαμβάνονται στον κατάλογο ΕΚΑ.
Μελέτη και εγκατάσταση λιποσυλλέκτη - Για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης, η χρήση λιποσυλλέκτη, κατόπιν υγειονολογικής μελέτης, συμβατής με τα πρότυπα DIN 1986-100α, EN 1825-1+2, DIN 4040-100 είναι υποχρεωτική από την υγειονομική διάταξη Υ1γ / ΓΠ / οικ. 47829 / 17.
Τεχνικός ασφαλείας στην εργασία - Όλες οι επιχειρήσεις έχουν την υποχρέωση να διαθέτουν μελέτη επικινδυνότητας από επαγγελματία τεχνικό ασφαλείας εγγεγραμμένο στο μητρώο της επιθεώρησης εργασίας (Ν. 3850/10, άρθρα 12, 42, 43)