Μελέτες τοπογραφικές, Μελέτες οικοδομικής άδειας, Μελέτες βιομηχανικών, υγειονομικών, περιβαλλοντικών εγκαταστάσεων, τηλ +302399-022359, (πολιτική δεδομένων, επικοινωνίας)
Μελέτη HACCP υγειονομικού ενδιαφέροντος - Όλα τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, βρεφονηπιακοί, μονάδες φροντίδας, παλιά & νέα, υποχρεούνται να διαθέτουν μελέτη διεργασιών HACCP από επαγγελματία υγειονολόγο (απόφαση Υ1γ/ΓΠ/οικ.47829/17).
Μελέτη πισίνας / κολυμβητικής δεξαμενής - Οι πισίνες είναι χημικές εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα ΠΔ 274/97. Για την λειτουργία της πισίνας απαιτείται υγειονολογική - χημικοτεχνική μελέτη και κανονισμός λειτουργίας - ασφαλείας. Η άδεια λειτουργίας εκδίδεται με διαδικασίες γνωστοποίησης.
Κανονισμός λειτουργίας τουριστικού καταλύματος - Τα τουριστικά καταλύματα (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα, κάμπινγκ) μοριοδοτούνται κατά την πιστοποίηση κατάταξης σε κατηγορία άστρων ή κλειδιών για τον κανονισμό λειτουργίας που διακανονίζει θέματα πολιτικής παραπόνων, υποδοχής, περιβάλλοντος και καθαριότητας.
Python - Σχόλια, εισαγωγή δεδομένων και αποσφαλμάτωση - Στους μηχανικούς είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή θα χρειαστεί η κατασκευή κώδικα αριθμητικής επεξεργασίας δεδομένων ή επίλυσης κάποιου προβλήματος. Η γλώσσα προγραμματισμού python είναι ένα από τα εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.
Μελέτη προστασίας δεδομένων πελατών (GDPR) - Στις 25-05-2018 τίθεται σε εφαρμογή ο νέος ευρωπαϊκός κανονισμός προστασίας δεδομένων (GDPR), σύμφωνα με τον οποίο όλες οι επιχειρήσεις με Ευρωπαίους πελάτες (περιλαμβανομένων και των Ελλήνων) θα πρέπει να μπορούν να αποδείξουν, με την αναλογούσα μελέτη προστασίας δεδομένων, ότι συμμορφώνονται με τις νέες απαιτήσεις
Ερωτηματολόγιο ΕΟΦ για καλλυντικά - .Ο σχεδιασμός και η λειτουργία ενός εργαστηρίου ή βιομηχανίας καλλυντικών υπάγεται στο πρότυπο GMP Καλής Παρασκευαστικής Πρακτικής και ρυθμίζεται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1223/2009.
Υγρά απόβλητα παραγωγής καλλυντικών - Υπολογισμός χημικά απαιτούμενου οξυγόνου - .Τα υγρά απόβλητα από την παραγωγή καλλυντικών ελέγχονται ως προς τις απαιτήσεις επεξεργασίας μέσα από ειδική μελέτη επεξεργασίας και διάθεσης πριν την σύνδεση με το κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης.
Άδεια λειτουργίας catering - Τα catering αδειοδοτούνται ως επαγγελματικά εργαστήρια με προαπαιτούμενη κτηνιατρική άδεια λειτουργίας η οποία συνοδεύεται από πλήρη μελέτη HACCP, σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό κανονισμό 853/2004.
Μελέτη επικινδυνότητας λεγιονέλλα - .Η υγειονομική αναγνώριση και μελέτη εκτίμησης του κινδύνου από την λεγιονέλλα στις υδρεύσεις ξενοδοχειακών κτιρίων επιβάλλεται από τις νέες υγειονομικές διατάξεις του Υπουργείου Υγείας.
Πυρασφάλεια - Πυροπροστασία - Υφιστάμενες επιχειρήσεις εκπαιδευτήριων, χώρων συνάθροισης κοινού, γραφείων και εμπορικών καταστημάτων οφείλουν να επανακαθορίσουν μέτρα και μέσα πυροπροστασίας σύμφωνα με τις νέες διατάξεις (ΠΥΔ 16/15, 3/15, 17/16 & /17).
Σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO - Πολλές επιχειρήσεις προκειμένου να είναι ελκυστικές στο πελατειακό κοινό χρειάζεται να πιστοποιηθούν κατά ISO. Αυτό είτε απαιτείται για δουλειές με το δημόσιο (δημοπρασίες) ή από τη νομοθεσία (τρόφιμα-ποτά) ή αποτελεί κανόνα της αγοράς (εξαγωγές). Κλειδί στην διαδικασία είναι η μελέτη διαχείρισης ποιότητας.
Κτηματολόγιο - .Η υποβολή δηλώσεων στο κτηματολόγιο ξεκίνησε, ένας τρόπος για να αποφευχθεί η ταλαιπωρία είναι να υποβληθεί η δήλωση ηλεκτρονικά μέσω ίντερνετ.
Μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων - Τα περισσότερα είδη επιχειρήσεων προκειμένου να εγκατασταθούν ή συνεχίσουν να λειτουργούν χρειάζονται περιβαλλοντική άδεια σε ισχύ. Η άδεια εκδίδεται μετά από την έγκριση της σχετικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων.