Κοινοποίησε

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

-

Τηλεμετρία ενέργειας - Τηλεμετρία βιομηχανίας - Τηλεμετρία βιολογικών καθαρισμών - Τηλεμετρία νερών (δεξαμενές - αντλιοστάσια)

Γενικά

Τηλεμετρία είναι μια αυτοματοποιημένη διαδικασία επικοινωνιών με την οποία διεξάγονται μετρήσεις, συλλέγονται στοιχεία σε/από μακρινά ή δυσπρόσιτα σημεία και διαβιβάζονται σε εξοπλισμό λήψεως. Αν και η λέξη τηλεμετρία αναφέρεται συνήθως σε μηχανισμούς ασύρματης μεταφοράς δεδομένων (π.χ. χρησιμοποιώντας ραδιοκύματα, υπέρηχους ή υπέρυθρες ακτίνες), καλύπτει επίσης τα δεδομένα που μεταφέρονται διαμέσω άλλων συσκευών όπως δίκτυα τηλεφώνων ή υπολογιστών. Πολλά σύγχρονα συστήματα τηλεμετρίας εκμεταλλεύονται το χαμηλό κόστος και την ευρεία παρουσία των δικτύων GSM με τη χρησιμοποίηση SMS για να λάβουν και να διαβιβάσουν μετρήσεις. Οι τηλεμετρικές συσκευές είναι το μέσον υλοποίησης της τηλεμετρίας. Η τηλεμετρική συσκευή χρησιμοποιείται για να μετρήσει απομακρυσμένα οποιαδήποτε ποσότητα. Αποτελείται από έναν αισθητήρα, μια διαδρομή-γέφυρα μετάδοσης και μια οθόνη, ένα καταγραφικό, ή μια συσκευή ελέγχου. Ηλεκτρονικές συσκευές χρησιμοποιούνται ευρέως στην τηλεμετρία και μπορούν να είναι ασύρματες ή καλωδιωμένες, αναλογικές ή ψηφιακές. Άλλες τεχνολογίες είναι επίσης δυνατές, όπως μηχανικές, υδραυλικές και οπτικές.


Εφαρμογές

Μετεωρολογία, Βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου, Διαστημική επιστήμη, Αγώνες οχημάτων, Μεταφορές, Γεωργία, Διαχείριση νερού, Κολυμβητήρια, Άμυνα, διάστημα και φυσικοί πόροι, Πυραυλοκίνηση, Δοκιμαστικές πτήσεις, Στρατιωτική νοημοσύνη, Ενεργειακή επιτήρηση, Διανομή των πόρων, Ιατρική/υγειονομική περίθαλψη, Αλιεία, έρευνα και διαχείριση άγριας φύσης, Λιανική πώληση, Επιβολή νόμου, Ενεργειακοί προμηθευτές, Εκτροφή γερακιών, Δοκιμές, Επικοινωνίες, Εξόρυξη

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο 6983-759514 ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για ενημέρωση. Η επιχείρησή μας μελετά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνει πάντα ό,τι είναι καλύτερο για τον οργανισμό ή τον ιδιώτη.

Δες επίσης:

Διάβασε σχετικά άρθρα μας

033gr. Tweet_An_Alert υπηρεσία βλαβών ηλεκτρικών και ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων από την Kemioteko Engineering

022. Καινοτόμος εφαρμογή μαζικής διαχείρισης υδρομέτρων καταναλωτή

021. Web Desktop Personal Water Meter-Ένας διαδικτυακός βοηθός ελέγχου κατανάλωσης νερού

016. Ο ρόλος του cloud server στην σύγχρονη τηλεμετρία και το έξυπνο σπίτι

012. iot-Έξυπνο σπίτι-Έλεγχος θερμικής άνεσης-Τι είναι;-Που χρειάζεται;

001. Internet of things, transforming one point measurement into geospatial data, case study: online water pressure data-2016-02-04