Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Κατασκευή ιστότοπου πολλαπλών ιστοσελίδων για ξενοδοχεία - ενοικιαζόμενα. Περιλαμβάνει:

1. Ιστότοπος πολλαπλών ιστοσελίδων τύπου responsive κατάλληλες για απεικόνιση σε όλα τα μεγέθη οθόνης (pc, laptop, tablet, mobile)
2. Η οριζόντια μπάρα πλοήγησης περιέχει υπό μορφή συνδέσμων όλους τους τομείς ενδιαφέροντος της επιχείρησης (κρατήσεις, παροχές, δωμάτια, φωτογραφίες, εστίαση, μπαρ, καταστήματα πόλεως, στοιχεία επικοινωνίας, χάρτης και πληροφορίες πλοήγησης, πολιτική απορρήτου).
3. Ο χρήστης μπορεί να μεταβεί σε κάθε τομέα κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο της οριζόντιας μπάρας πλοήγησης.
4. Στην κορυφή της σελίδας εμφανίζεται το λογότυπο ή/και η επωνυμία της επιχείρησης.
5. Στην ιστοσελίδα κρατήσεων εμφανίζεται ένας αυτόματος μηχανισμός ώστε ανάλογα με τα στοιχεία του χρήστη και την διαθεσιμότητα των δωματίων να γίνει η κράτηση.
6. Στην ιστοσελίδα παροχών ο επισκέπτης πληροφορείται με γραπτό κείμενο για τις διαθέσιμες παροχές του ξενοδοχείου εντός και εκτός δωματίων.
7. Στην ιστοσελίδα δωματίων ο επισκέπτης ενημερώνεται με οπτικό υλικό και κείμενο για τα είδη και τις χωρητικότητες των δωματίων..
8. Στην ιστοσελίδα των φωτογραφιών ο επισκέπτης αποκτά μία εικόνα των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου.
9. Στην ιστοσελίδα εστίασης δίνεται λεπτομερές μενού και τιμοκατάλογος για πρωϊνό, γεύμα και δείπνο.
10. Στην επόμενη ιστοσελίδα απεικονίζεται το μπαρ του ξενοδοχείου.
11. Στην επόμενη ιστοσελίδα ο χρήστης μπορεί να δει τι καταστήματα, δραστηριότητες και αξιοθέατα υπάρχουν κοντά στο ξενοδοχείο.
12. Στην ιστοσελίδα των επαφών δίνονται τα στοιχεία επικοινωνίας με το ξενοδοχείο, χάρτης και οδηγίες προσέγγισης στο ξενοδοχείο.
13. Οι φωτογραφίες και τα κείμενα δίνονται από τον πελάτη για ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα.
14. Η ιστοσελίδα παραδίδεται σε δίγλωσση έκδοση (ελληνικά, αγγλικά). Στο κόστος της αρχικής κατασκευής περιλαμβάνεται και το κόστος κατοχύρωσης domain name για 1 χρόνο και η φιλοξενία της ιστοσελίδας σε web server για 1 χρόνο. Από τον 2ο χρόνο και μετά ο πελάτης θα χρεώνεται μόνο το κόστος κατοχύρωσης και φιλοξενίας.

  • Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο tel +30-2399-022359, fax +30-2371-200937, hatziliontos @ hotmail.com για ενημέρωση. Η επιχείρησή μας Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Χριστόδουλος μελετά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνει πάντα ό,τι είναι καλύτερο για την επενδυτική επιχείρηση, τον οργανισμό ή τον ιδιώτη.
  • Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών άνω των 17 ετών στους τομείς μελέτη - σχεδιασμό - αδειοδότηση - προγραμματισμό - κατασκευή - λειτουργία - συντήρηση εγκαταστάσεων του πόσιμου νερού, του νερού άρδευσης, των αστικών - βιομηχανικών λυμάτων, της ενέργειας και διαχείρισης τεχνολογικών συστημάτων ποιότητας.
  • Οι ανάγκες των ανθρώπων σε νερό - αποχέτευση - ενέργεια - υποδομές - τεχνολογία, τα προβλήματα που εμφανίζονται σε κάθε προσπάθεια ικανοποίησής τους, ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο νομοθέτης τις καταστάσεις αυτές έγιναν για εμάς στόχος και μονόδρομος για να αναπτύξουμε τις βέλτιστες πρακτικές λύσεις για την επίλυσή τους και να κερδίσουμε την ικανοποίηση και εμπιστοσύνη του πελάτη.

 

Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος
Chatziliontos I. Christodoulos
Dipl. Chemical Engineer
Msc Environmental Design of Infrastructure Works
Registry of TEE - No 83488
Registry of YPEXODE - No 39718 - MEK A
Registry of YPEXODE - No 30309 - MEΕΠ Α1
Registry of ENEP - No 16109
Accommodations Internal Auditor - RCN 6035/2016
ISO 9001 Internal Auditor - RCN 6065/2016
Pitsouli 1, TK 63080, Nea Kallikrateia, Chalkidiki, Greece
tel 2399022359, fax 2371200937
email hatziliontos @ hotmail.com | kemioteko @ hotmail.com