Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Το Ειδικό Σήμα Ποιότητας για την Ελληνική Κουζίνα είναι σήμα με ειδικό λογότυπο του ΕΟΤ και με την ένδειξη, ότι ο ΕΟΤ πιστοποιεί πως η συγκεκριμένη επιχείρηση προσφέρει ένα ικανοποιητικό επίπεδο εδεσμάτων Ελληνικής Κουζίνας σε συνδυασμό με αντίστοιχα ικανοποιητικό επίπεδο συνολικής παροχής υπηρεσιών. Το ειδικό σήμα χορηγείται από τον ΕΟΤ μετά από αίτηση του επιχειρηματία και εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις και τηρούνται οι απαιτούμενες διαδικασίες, η λήψη του είναι προαιρετική. Το Σήμα χορηγείται για μια τριετία στο όνομα του επιχειρηματία και αφορά στο συγκεκριμένο κέντρο εστίασης ή αναψυχής, για το οποίο υποβλήθηκε η σχετική αίτηση. Ο επιχειρηματίας εφόσον επιθυμεί την ανανέωση του ειδικού σήματος ποιότητας πρέπει δύο μήνες πριν από την εκπνοή της τριετίας να υποβάλει αίτηση στον ΕΟΤ συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά.΄Ολες οι επιχειρήσεις που υποβάλουν αίτηση για ανανέωση του σήματος, εφόσον τα δικαιολογητικά τους είναι πλήρη, θα ελέγχονται, από τα ειδικά συλλογικά όργανα για τη διαπίστωση της τήρησης των προϋποθέσεων της χορήγησής του. Η ανανέωση του ειδικού σήματος ποιότητας ισχύει επίσης για μία τριετία.

Υποχρεωτικά κριτήρια

1. Συνθήκες άψογης καθαριότητας των εγκαταστάσεων.

2. Συνθήκες άψογης καθαριότητας στους χώρους Υγιεινής.

3. Τήρηση των προδιαγραφών σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων.

4. Σχολαστική τήρηση, από το απασχολούμενο προσωπικό, των αναγκαίων όρων προσωπικής υγιεινής.

5. Μη χρησιμοποίηση πλαστικών τραπεζομάντηλων ή πλαστικών πιάτων ή ευτελών πλαστικών καθισμάτων.

6. Χρησιμοποίηση αποκλειστικά καλής ποιότητας ελαιολάδου.

7. Προσφορά μόνο ελληνικής φέτας.

8. Προσφορά «ελληνικής πατάτας τηγανητής».

9. Προσφορά ελληνικού καφέ.

10. Το κουβέρ να περιλαμβάνει υποχρεωτικά: ελιές, ή/ και πάστα ελιάς, ή/ και τοπικό ορεκτικό.

11. Προσφορά «ελληνικής σαλάτας».

Βαθμολογούμενα κριτήρια

1. Η βιτρίνα η επίπλωση και η διακόσμηση.

2. Ο κατάλογος.

3. Η προσφορά τοπικής κουζίνας.

4. Η συστηματική χρήση ελληνικών τοπικών προϊόντων.

5. Η προσφορά καλού ψωμιού και τα Σαββατοκύριακα.

6. Η διάθεση και παρουσίαση ελληνικών εμφιαλωμένων κρασιών.

7. Η συνολική ποιότητα και γνησιότητα των προσφερόμενων προϊόντων ελληνικής Κουζίνας.

 

  • Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα στο tel +30-2399-022359, fax +30-2371-200937, hatziliontos @ hotmail.com για ενημέρωση. Η επιχείρησή μας Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Χριστόδουλος μελετά την κάθε περίπτωση ξεχωριστά και προτείνει πάντα ό,τι είναι καλύτερο για την επενδυτική επιχείρηση, τον οργανισμό ή τον ιδιώτη.
  • Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών άνω των 17 ετών στους τομείς μελέτη - σχεδιασμό - αδειοδότηση - προγραμματισμό - κατασκευή - λειτουργία - συντήρηση εγκαταστάσεων του πόσιμου νερού, του νερού άρδευσης, των αστικών - βιομηχανικών λυμάτων, της ενέργειας και διαχείρισης τεχνολογικών συστημάτων ποιότητας.
  • Οι ανάγκες των ανθρώπων σε νερό - αποχέτευση - ενέργεια - υποδομές - τεχνολογία, τα προβλήματα που εμφανίζονται σε κάθε προσπάθεια ικανοποίησής τους, ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο νομοθέτης τις καταστάσεις αυτές έγιναν για εμάς στόχος και μονόδρομος για να αναπτύξουμε τις βέλτιστες πρακτικές λύσεις για την επίλυσή τους και να κερδίσουμε την ικανοποίηση και εμπιστοσύνη του πελάτη.

 

Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος
Chatziliontos I. Christodoulos
Dipl. Chemical Engineer
Msc Environmental Design of Infrastructure Works
Registry of TEE - No 83488
Registry of YPEXODE - No 39718 - MEK A
Registry of YPEXODE - No 30309 - MEΕΠ Α1
Registry of ENEP - No 16109
Accommodations Internal Auditor - RCN 6035/2016
ISO 9001 Internal Auditor - RCN 6065/2016
Pitsouli 1, TK 63080, Nea Kallikrateia, Chalkidiki, Greece
tel 2399022359, fax 2371200937
email hatziliontos @ hotmail.com | kemioteko @ hotmail.com