Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά από έρευνα, που έχουμε διεξάγει στην περιβαλλοντική νομοθεσία, για τα μη επικίνδυνα απόβλητα, και τις επισκέψεις μας στις αρμόδιες αδειοδοτούσες αρχές, μιλώντας με τους σχετικούς υπαλλήλους και προϊσταμένους, διαπιστώσαμε τα ακόλουθα:

adeia-metaforas-mi-epikindinon-apobliton

  1. Είναι σαφές από τη νομοθεσία πως η άδεια συλλογής-μεταφοράς είναι τύπου περιβαλλοντικής άδειας - άδεια λειτουργίας και αφορά μόνο την επαγγελματική δραστηριότητα, όχι τα χρησιμοποιούμενα οχήματα.
  2. Η άδεια αυτή προηγείται όλων των υπολοίπων αδειών ή εγκρίσεων ή συμβάσεων, που ενδεχομένως απαιτούνται, όπως για παράδειγμα: άδεια ή έγκριση κυκλοφορίας οχήματος ή ειδικού οχήματος, έγκριση υγειονομική, έγκριση κτηνιατρική, έναρξη φορολογική, σύμβαση με δίκτυο εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων, σύμβαση με συνεργεία καθαρισμού – απολύμανσης, σύμβαση με ειδικούς τεχνικούς συμβούλους ασφάλειας μεταφορών, κλπ.
  3. Οι πρόσθετες άδειες ή εγκρίσεις είναι συνάρτηση του κάθε κωδικού αποβλήτου που ζητείται να αδειοδοτηθεί για συλλογή-μεταφορά, και η κατάθεσή τους ή όχι παράλληλα με την μελέτη συλλογής – μεταφοράς επαφίεται στην κρίση του αρμόδιου υπαλλήλου που ελέγχει τον φάκελο.

 Οι εργασίες μηχανικού, που αφορούν στην έκδοση της άδειας συλλογής - μεταφοράς μη επικίνδυνων αποβλήτων, περιλαμβάνουν:

Το δικό μας τεχνικό γραφείο Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος γνωρίζει την διαδικασία και μπορεί να συνεργαστεί μαζί σου για την έκδοση της επιθυμητής άδειας μεταφοράς αποβλήτων. Μετά από κάθε ανάθεση σου παρέχουμε δωρεάν ανάλυση του ανταγωνισμού, με βάση όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, στην περιφέρεια που θα εκδώσουμε την άδειά σου για να ρυθμίσεις τις κινήσεις σου. 

Είσαι απλός επισκέπτης. Η συνέχεια του περιεχομένου, με όλες του τις λεπτομέρειες και πληροφορίες, είναι διαθέσιμη μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες του Ενημερωτικού Δελτίου. Αν είσαι ήδη χρήστης παρακαλούμε κάνε εισαγωγή στο σύστημα εδώ: Είσοδος

Διάβασε επίσης:

Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών άνω των 18 ετών στους τομείς μελέτη - σχεδιασμό - αδειοδότηση - προγραμματισμό - κατασκευή - λειτουργία - συντήρηση εγκαταστάσεων του πόσιμου νερού, του νερού άρδευσης, των αστικών - βιομηχανικών λυμάτων, της ενέργειας και διαχείρισης τεχνολογικών συστημάτων ποιότητας. Οι ανάγκες των ανθρώπων σε νερό - αποχέτευση - ενέργεια - υποδομές - τεχνολογία, υπηρεσίες και προϊόντα, τα προβλήματα που εμφανίζονται σε κάθε προσπάθεια ικανοποίησής τους, ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο νομοθέτης τις καταστάσεις αυτές, έγιναν για εμάς όραμα - στόχος και μονόδρομος για να αναπτύξουμε τις βέλτιστες πρακτικές λύσεις για την επίλυσή τους. Αποστολή της Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος είναι η δημιουργία πελατών, οπαδών της, βαθειά ικανοποιημένων, που θέλουν να κάνουν τα σωστά πράγματα με την δική μας συνεργασία.

 

Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος
Chatziliontos I. Christodoulos
Dipl. Chemical Engineer
Msc Environmental Design of Infrastructure Works
TEE - No 83488 | SEPE 330512/2017
YPEXODE - No 26837 - MELETES 18-A & 27-A
GGET - No 14856/95711/08-06-17
YPEN/ENEP. - No 16109 | YPEN/ENEL - No 553
Accommodations Internal Auditor - RCN 6035/2016
ISO 9001 Internal Auditor - RCN 6065/2016
Pitsouli 1, TK 63080, Nea Kallikrateia, Chalkidiki, Greece
mob +30-6983759514, tel 2399022359, fax 2371200937
hatziliontos (papaki) hotmail (teleia) com
Follow us 
 facebook  twitter  linkedin  googleplus  pinterest  youtube  twitter