Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 4 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Μετά από έρευνα, που έχουμε διεξάγει στην περιβαλλοντική νομοθεσία, για τα μη επικίνδυνα απόβλητα, και τις επισκέψεις μας στις αρμόδιες αδειοδοτούσες αρχές, μιλώντας με τους σχετικούς υπαλλήλους και προϊσταμένους, διαπιστώσαμε τα ακόλουθα:

adeia-metaforas-mi-epikindinon-apobliton

  1. Είναι σαφές από τη νομοθεσία πως η άδεια συλλογής-μεταφοράς είναι τύπου περιβαλλοντικής άδειας - άδεια λειτουργίας και αφορά μόνο την επαγγελματική δραστηριότητα, όχι τα χρησιμοποιούμενα οχήματα.
  2. Η άδεια αυτή προηγείται όλων των υπολοίπων αδειών ή εγκρίσεων ή συμβάσεων, που ενδεχομένως απαιτούνται, όπως για παράδειγμα: άδεια ή έγκριση κυκλοφορίας οχήματος ή ειδικού οχήματος, έγκριση υγειονομική, έγκριση κτηνιατρική, έναρξη φορολογική, σύμβαση με δίκτυο εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων, σύμβαση με συνεργεία καθαρισμού – απολύμανσης, σύμβαση με ειδικούς τεχνικούς συμβούλους ασφάλειας μεταφορών, κλπ.
  3. Οι πρόσθετες άδειες ή εγκρίσεις είναι συνάρτηση του κάθε κωδικού αποβλήτου που ζητείται να αδειοδοτηθεί για συλλογή-μεταφορά, και η κατάθεσή τους ή όχι παράλληλα με την μελέτη συλλογής – μεταφοράς επαφίεται στην κρίση του αρμόδιου υπαλλήλου που ελέγχει τον φάκελο.

 Οι εργασίες μηχανικού, που αφορούν στην έκδοση της άδειας συλλογής - μεταφοράς μη επικίνδυνων αποβλήτων, περιλαμβάνουν:

Το δικό μας τεχνικό γραφείο Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος γνωρίζει την διαδικασία και μπορεί να συνεργαστεί μαζί σου για την έκδοση της επιθυμητής άδειας μεταφοράς αποβλήτων. Μετά από κάθε ανάθεση σου παρέχουμε δωρεάν ανάλυση του ανταγωνισμού, με βάση όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, στην περιφέρεια που θα εκδώσουμε την άδειά σου για να ρυθμίσεις τις κινήσεις σου. 

Είσαι απλός επισκέπτης. Η συνέχεια του περιεχομένου, με όλες του τις λεπτομέρειες και πληροφορίες, είναι διαθέσιμη μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες του Ενημερωτικού Δελτίου. Αν είσαι ήδη χρήστης παρακαλούμε κάνε εισαγωγή στο σύστημα εδώ: Είσοδος

Διάβασε επίσης:

Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών 14 ετών στην αδειοδότηση, κατασκευή και λειτουργία δημόσιων τεχνικών έργων και 8 ετών στο ελεύθερο επάγγελμα του μελετητή μηχανικού με εξειδίκευση στην αδειοδότηση και λειτουργία επιχειρήσεων. Αποστολή της Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος είναι η δημιουργία πελατών, οπαδών της, βαθειά ικανοποιημένων, που θέλουν να κάνουν διαχρονικά τα σωστά πράγματα με τους κατάλληλους συνεργάτες.

 

Διπλ. Χημικός Μηχανικός ΕΜΠ - Msc Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού
Αγρονόμος Τοπογράφος Μηχανικός ΑΠΘ - 5ο Εξάμηνο
Επιθεωρητής Ξενοδοχείων - ΕΕΔΔ - TUV Austria RCN 6035/2016
Επιθεωρητής ISO 9001 - TUV Austria RCN 6065/2016
Επιθεωρητής ISO 45001 - Alison 1412-13849119
Επιθεωρητής GDPR - Alison 1401-13849119
Ενεργειακός Επιθεωρητής - No 16109 | No 553
Μελετητής ΥΠΕΧΩΔΕ - No 26837 - 18-A & 27-A
ΑΜ ΤΕΕ - No 83488 | ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. 330512/2017
Μητρώο Αξιολογητών ΓΓΕΤ- No 14856/95711/08-06-17
Ελεγκτής Δόμησης - No 4517
τηλ +302399-022359
Βασ Πιτσούλη 1, TK 63080, Νέα Καλλικράτεια
Χαλκιδική, Ελλάδα | http://kemioteko.gr
Μελετητικές Υπηρεσίες Βιομηχανικών & Περιβαλλοντικών Εγκαταστάσεων:
Σχεδιασμός, Αδειοδότηση, Διαχείριση Ποιοτικού Ελέγχου & Κατασκευών,
Οργανολογία & Ρύθμιση, Λειτουργία & Συντήρηση
Follow us 
 facebook  twitter  linkedin  googleplus  pinterest  youtube  twitter