Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Εδώ παρουσιάζουμε δείγματα ιστοσελίδων, που αντιπροσωπεύουν την δουλειά του επαγγελματία μεταφορέα, αυτοκινητιστή, φορτηγατζή, ταξιτζή, συνεργείου αυτοκινήτων και πλυντηρίου αυτοκινήτων. Οι ιστοσελίδες αυτές αποτελούν την βραχονησίδα της επιχειρηματικής ταυτότητας για τους προαναφερόμενους επαγγελματίες μέσα στον ωκεανό του ίντερνετ και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της ταυτότητας της επιχείρησης και της διαφήμισής τους.

Ο επαγγελματίας που πραγματικά ενδιαφέρεται να επενδύσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής του, μπορεί να διαλέξει το μοτίβο που τον εκφράζει περισσότερο. Μετά από τις κατάλληλες προσαρμογές της ιστοσελίδας στα μέτρα του, η ιστοσελίδα του θα αποτελεί διαχρονικό εργαλείο στρατηγικής διαφήμησης στην αλυσίδα των οδικών - μεταφορικών δραστηριοτήτων, που θα του αποφέρει νέους ενδιαφερόμενους και θα τον καθιερώσει ως σήμα κατατεθέν στους τελικούς πελάτες.

Οι παρακάτω σελίδες - υποδείγματα, διακρίνονται για μερικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας των ημερών μας, όπως: το μενού πλοήγησης προσαρμόζεται σε όλες τις οθόνες, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας (κείμενο και φωτογραφίες) αυτοπροσαρμόζεται κατά μέγεθος και τοποθέτηση ανάλογα με την οθόνη στην οποία προβάλλεται, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι δυναμικό καθώς μπορεί να συνδεθεί με το twitter ή κάποιο joomla blog και να παραθέτει τα νέα της επιχείρησης. Για να δεις το περιεχόμενο των παρακάτω ιστοσελίδων κάνε κλικ πάνω στην αντίστοιχη εικόνα που επιθυμείς.

  1. car-repair
  2. car-towing
  3. car-wash
  4. city-taxi
  5. freightage
  6. transportation
  7. truck
  8. truckage

Δες επίσης:

Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών άνω των 18 ετών στους τομείς μελέτη - σχεδιασμό - αδειοδότηση - προγραμματισμό - κατασκευή - λειτουργία - συντήρηση εγκαταστάσεων του πόσιμου νερού, του νερού άρδευσης, των αστικών - βιομηχανικών λυμάτων, της ενέργειας και διαχείρισης τεχνολογικών συστημάτων ποιότητας. Οι ανάγκες των ανθρώπων σε νερό - αποχέτευση - ενέργεια - υποδομές - τεχνολογία, υπηρεσίες και προϊόντα, τα προβλήματα που εμφανίζονται σε κάθε προσπάθεια ικανοποίησής τους, ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο νομοθέτης τις καταστάσεις αυτές, έγιναν για εμάς όραμα - στόχος και μονόδρομος για να αναπτύξουμε τις βέλτιστες πρακτικές λύσεις για την επίλυσή τους. Αποστολή της Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος είναι η δημιουργία πελατών, οπαδών της, βαθειά ικανοποιημένων, που θέλουν να κάνουν τα σωστά πράγματα με την δική μας συνεργασία.

 

Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος
Chatziliontos I. Christodoulos
Dipl. Chemical Engineer
Msc Environmental Design of Infrastructure Works
TEE - No 83488 | SEPE 330512/2017
YPEXODE - No 26837 - MELETES 18-A & 27-A
GGET - No 14856/95711/08-06-17
YPEN/ENEP. - No 16109 | YPEN/ENEL - No 553
Accommodations Internal Auditor - RCN 6035/2016
ISO 9001 Internal Auditor - RCN 6065/2016
Pitsouli 1, TK 63080, Nea Kallikrateia, Chalkidiki, Greece
mob +30-6983759514, tel 2399022359, fax 2371200937
hatziliontos (papaki) hotmail (teleia) com
Follow us 
 facebook  twitter  linkedin  googleplus  pinterest  youtube  twitter