Κοινοποίησε

Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Σε υπάρχον αντλιοστάσιο λυμάτων καλείσαι να λύσεις το μυστήριο της κακής λειτουργίας που βασανίζει τους υπευθύνους για την καλή του λειτουργία.

Πηγαίνεις στο ραντεβού με τους υπευθύνους λειτουργίας και σου μεταφέρουν το πρόβλημα: σε τυχαίο χρόνο ενώ οι αντλίες εργάζονται η ποσότητα των λυμάτων που μεταφέρονται στον βιολογικό δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να αναλογεί στις αντλίες, οι θάλαμοι γεμίζουν με εισερχόμενα λύματα και υπερχειλίζουν προς το παρακείμενο ρέμα, επίσης σε άλλες περιπτώσεις εντελώς ξαφνικά το πρόβλημα φαίνεται να επιλύεται από μόνο του, δηλαδή φαίνεται οι αντλίες να μεταφέρουν τα λύματα κανονικά στον βιολογικό καθαρισμό και η υπερχείλιση στο ρέμα να σταματά, οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι έχουν εξετάσει όλες τις εναλλακτικές αιτίες εμφάνισης του προβλήματος μα δεν κατάφεραν να συσχετίσουν κάποια αιτία με αυτό το πρόβλημα.

Σου παραδίδουν τον φάκελο με τα σχέδια και τις μελέτες διαστασιολόγησης του εξοπλισμού και αναλαμβάνεις να εντοπίσεις την αιτία και να προτείνεις λύση. Αρχικά διαπιστώνεις ότι πρόκειται για αντλιοστάσιο λυμάτων που αποτελείται από 2 θαλάμους συλλογής λυμάτων διά βαρύτητας, 6 όμοιες αντλίες λυμάτων που αναρροφούν τα λύματα από τους θαλάμους, κοινό βανοστάσιο διασύνδεσης των αντλιών και 3 καταθλιπτικούς πλαστικούς αγωγούς μεταφοράς των λυμάτων από το βανοστάσιο διασύνδεσης στον βιολογικό καθαρισμό της περιοχής. Από εκεί και μετά τι κάνεις? (η συνέχεια μόνο στους εγγεγραμμένους χρήστες...)

Μείνε κοντά μας, λίαν συντόμως η συνέχεια στο 2ο μέρος, προβλέπεται συναρπαστική και άκρως ενδιαφέρουσα...

.

Διάβασε επίσης:

Η Kemioteko Engineering δημιουργήθηκε ως απόσταγμα εμπειριών άνω των 18 ετών στους τομείς μελέτη - σχεδιασμό - αδειοδότηση - προγραμματισμό - κατασκευή - λειτουργία - συντήρηση εγκαταστάσεων του πόσιμου νερού, του νερού άρδευσης, των αστικών - βιομηχανικών λυμάτων, της ενέργειας και διαχείρισης τεχνολογικών συστημάτων ποιότητας. Οι ανάγκες των ανθρώπων σε νερό - αποχέτευση - ενέργεια - υποδομές - τεχνολογία, υπηρεσίες και προϊόντα, τα προβλήματα που εμφανίζονται σε κάθε προσπάθεια ικανοποίησής τους, ο τρόπος που αντιμετωπίζει ο νομοθέτης τις καταστάσεις αυτές, έγιναν για εμάς όραμα - στόχος και μονόδρομος για να αναπτύξουμε τις βέλτιστες πρακτικές λύσεις για την επίλυσή τους. Αποστολή της Kemioteko Engineering - Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος είναι η δημιουργία πελατών, οπαδών της, βαθειά ικανοποιημένων, που θέλουν να κάνουν τα σωστά πράγματα με την δική μας συνεργασία.

 

Χατζηλιόντος Ι. Χριστόδουλος
Chatziliontos I. Christodoulos
Dipl. Chemical Engineer
Msc Environmental Design of Infrastructure Works
TEE - No 83488 | SEPE 330512/2017
YPEXODE - No 26837 - MELETES 18-A & 27-A
GGET - No 14856/95711/08-06-17
YPEN/ENEP. - No 16109 | YPEN/ENEL - No 553
Accommodations Internal Auditor - RCN 6035/2016
ISO 9001 Internal Auditor - RCN 6065/2016
Pitsouli 1, TK 63080, Nea Kallikrateia, Chalkidiki, Greece
mob +30-6983759514, tel 2399022359, fax 2371200937
hatziliontos (papaki) hotmail (teleia) com
Follow us 
 facebook  twitter  linkedin  googleplus  pinterest  youtube  twitter