This site uses cookies and other technologies so that we can improve your experience on our pages.
Φίλτρο απομάκρυνσης αρσενικού Μεγαλύτερη προβολή

Μόνο Online!

Φίλτρο απομάκρυνσης αρσενικού

FLT-AS-10-5-BLUE-1/2+3/4+1

Νέο προϊόν

Η παρουσία υψηλών επιπέδων αρσενικού στα υπόγεια ύδατα έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλο τον κόσμο, ειδικά στη Νότια Ασία. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία για τις επιπτώσεις στην υγεία λόγω της πρόσληψης υψηλών επιπέδων αρσενικού στον οργανισμό. Για να αποφύγετε τις επιπτώσεις από το αρσενικό στο νερό σας αγοράστε αυτό το προϊόν.

Δες πιο κάτω πληροφορίες και χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Δεν υπάρχουν πόντοι για αυτό το προϊόν.


Χαρακτηριστικά

Διάμετρος ονομαστική5 έως 5+1/2 ίντσες
Μήκος ονομαστικό10 ίντσες
Διατομή παροχής1/2 + 3/4 + 1 ίντσα
Είδος επεξεργασίαςΣυγκράτηση σε κοκκώδες υλικό
Χρώμα κελύφουςΑδιαφανές μπλε
Εσωτερικό ανταλλακτικόΝαι
Αναγέννηση υλικούΝαι
Μέγιστη πίεση λειτουργίας6 ατμ
Μέγιστη θερμοκρασία λειτουργίας40 oC
Υδραυλικά εξαρτήματα - συνδέσειςΔεν περιλαμβάνονται εξαρτήματα - συνδέσεις. Ο υδραυλικός σας θα επιλέξει και εγκαταστήσει τα υδραυλικά εξαρτήματα με τον βέλτιστο τρόπο και σε χώρο που σας βολεύει.

Άλλες πληροφορίες

Η συσκευή μας για την απομάκρυνση του αρσενικού είναι μία υψηλών προδιαγραφών κατασκευή φυσικοχημικής επεξεργασίας νερού αποτελούμενη από υλικά μη τοξικά και φιλικά για το πόσιμο νερό:
  • κυλινδρικό πλαστικό εξωτερικό κέλυφος, κλειστό από κάτω με ειδική διαμόρφωση για το κούμπωμα του εσωτερικού φίλτρου, ανοιχτή από επάνω για την εισαγωγή του εσωτερικού φίλτρου, με σπείρωμα εξωτερικό ή εσωτερικό για το βίδωμα της κεφαλής εισόδου-εξόδου νερού,
  • κυλινδρικό πλαστικό εσωτερικό φίλτρο με πλαστικά κουμπώματα μόνιμα ή βιδωτά στα άκρα του για την συγκράτηση του υλικού που θα έρθει σε επαφή με το νερό για επεξεργασία, μαζί με το υλικό επεξεργασίας του νερού,
  • εξωτερική πλαστική κεφαλή με εσωτερικά ή εξωτερικά σπειρώματα για την καλή προσαρμογή στο εξωτερικό κέλυφος, μία είσοδο και μία έξοδο με εσωτερικά σπειρώματα BSP-NPT για την είσοδο - έξοδο του νερού και ειδικό λαβύρινθο καθοδήγησης του νερού από την είσοδο προς το εσωτερικό φίλτρο και από αυτό προς την οπή εξόδου,
  • ελαστικό δακτύλιο υδατοστεγανότητας μεταξύ εξωτερικού κελύφους και πλαστικής κεφαλής για να αποκλείονται οι διαρροές νερού,
  • πλαστική βαλβίδα εξαερισμού πάνω στην πλαστική κεφαλή μαζί με ελαστικό δακτύλιο υδατοστεγανότητας
Σημείωση: το τελικό προϊόν μπορεί να παρουσιάζει μικρή απόκλιση από την παραπάνω περιγραφή ανάλογα με τις εργοστασιακές μεταβολές των κατασκευαστών.

Αναγκαιότητα απομάκρυνσης του αρσενικού από το νερό
Η παρουσία υψηλών επιπέδων αρσενικού στα υπόγεια ύδατα έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλο τον κόσμο, ειδικά στη Νότια Ασία. Μέχρι σήμερα, δεν υπάρχει αποτελεσματική θεραπεία για τις επιπτώσεις στην υγεία λόγω της πρόσληψης υψηλών επιπέδων αρσενικού στον οργανισμό. Ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών έχει αναπτυχθεί για την αφαίρεση των υψηλών συγκεντρώσεων αρσενικού από το πόσιμο νερό. Οι πιο κοινές τεχνολογίες αφαίρεσης του αρσενικού κάνουν χρήση οξείδωσης, συσσωμάτωσης, καθίζησης με προσρόφηση, ανταλλαγής ιόντων και τεχνικές μεμβράνης. Άλλες πιθανές προσεγγίσεις μπορεί να περιλαμβάνουν αποκατάσταση με φυτά ή την χρήση βακτηρίων, τα οποία μπορούν να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη διευκόλυνση της βιολογικής επεξεργασίας αρσενικού. Όλες οι τεχνολογίες επεξεργασίας αρσενικού τελικά συγκεντρώνουν το αρσενικό στο προσροφητικό υλικό, η σε ιλύ ή σε υγρό μέσο. Για να αποφευχθεί η αδιάκριτη διάθεση και η ρύπανση του περιβάλλοντος, τα απόβλητα του αρσενικού πρέπει να έχουν υποστεί επεξεργασία, ή να απορρίπτονται κατάλληλα.
Μελέτες επιπτώσεων στο Μπαγκλαντές
Η μόλυνση των υπόγειων νερών από το αρσενικό στο Μπανγκλαντές είναι η μεγαλύτερη δηλητηρίαση πληθυσμού στην ιστορία, με εκατομμύρια ανθρώπων εκτίθενται σε αυτό. Σωληνωτές γεωτρήσεις εγκαταστάθηκαν για να παρέχουν «καθαρό νερό» ώστε να αποτρέψουν νοσηρότητα και θνησιμότητα από γαστροεντερικές ασθένειες. Το νερό όμως από τις πολυάριθμες γεωτρήσεις δεν εξετάστηκε για μόλυνση από αρσενικό. Μελέτες σε άλλες χώρες όπου ο πληθυσμός είχε μακροπρόθεσμη έκθεση στο αρσενικό των υπόγειων νερών δείχνουν ότι 1 σε 10 ανθρώπους που πίνουν νερό με συγκέντρωση 500 µg του αρσενικού ανά λίτρο μπορεί τελικά να πεθάνει από καρκίνους που προκαλούνται από το αρσενικό, συμπεριλαμβανομένων των καρκίνων πνευμόνων, της ουροδόχου κύστης και δέρματος. Θα πρέπει να διευκολυνθεί η γρήγορη κατανομή χρηματοδότησης και η γρήγορη εφαρμογή γνωστών παρεμβάσεων για να αντιμετωπιστεί η μόλυνση. Πρωταρχική επέμβαση είναι ο προσδιορισμός και η παροχή πόσιμου νερού ελεύθερου από αρσενικό. Το αρσενικό εκκρίνεται γρήγορα στα ούρα, και στις πρόωρες ή ήπιες περιπτώσεις, καμία συγκεκριμένη επεξεργασία δεν απαιτείται. Η εκπαίδευση και η συμμετοχή στις κοινότητες είναι ουσιαστικές για να εξασφαλίσουν ότι οι επεμβάσεις θα είναι επιτυχείς. Οι επεμβάσεις θα πρέπει να συνδεθούν με συνεχή έλεγχο για να επιβεβαιώσουν ότι η έκθεση στο αρσενικό έχει τελειώσει. Με δεδομένη την ανακάλυψη αρσενικού στα υπόγεια νερά και σε άλλες χώρες, η εμπειρία στο Μπανγκλαντές δείχνει ότι οι πηγές υπόγειων νερών σε όλο τον κόσμο που χρησιμοποιούνται για πόσιμο νερό πρέπει να εξεταστούν/εξετάζονται για αρσενικό.

Αξεσουάρ